Adatvédelmi nyilatkozat

A WEB200 internetes katalógusok egyes szolgáltatásainak igénybevételéhez, a felhasználóinknak regisztrációs ívet kell kitölteni. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat  harmadik félnek nem adjuk át. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy megjelenési lehetőségeinket igénybe tudják venni.

A WEB200 Internet Média KFT a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli. Így gondoskodik azok biztonságáról, továbbá megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek. Adatvédelmi nyilatkozatunk kialakításakor a mindenkori hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat vettük figyelembe:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény;
  • A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata
  • Az Online Privacy Alliance ajánlásai: http://www.privacyalliance.org/


A WEB200 Internet Média KFT mint a WEB200 internetes katalógusainak üzemeltetője tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 
A WEB200 KFT előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A WEB200 KFT azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
 
Előfordulhat, hogy a weboldalakon az üzemeltető akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az üzemeltető semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalak pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más anyagok tekintetében.
 
A WEB200 internetes katalógusok üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy weboldalait, azok szolgáltatásait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A weboldalak, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az üzemeltető kifejezetten kizárja.
 
A WEB200 KFT nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a WEB200 internetes katalógusainak weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
 
A WEB200 internetes katalógusainak egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Beépülő szolgáltatásokat a google nyújtja, melyek adatvédelmi nyilatkozatait itt olvashatja:
http://www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/

WEB200 Internet Média KFT